Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Svédasztal - Fenséges hidegtálak képes leírás - Hidegkonyha.tlap.hu
részletek »

Svédasztal - Fenséges hidegtálak - Hidegkonyha.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hidegkonyha.tlap.hu » Svédasztal - Fenséges hidegtálak
Keresés
Találatok száma - 5 db
Gazdag hidegtál recept képekkel

Gazdag hidegtál recept képekkel

Ez a fotóval is kiegészített gazdag hidegtál tartalmaz francia salátát, sajttekercset, kolbásszal töltött karajt, borsos szűzérmét, sonkatekercset és kaszinótojást is. A recept beküldője minden évben szilveszterre készíti el, mellyel nagy sikert arat. Kissé munkaigényes, de érdemes kipróbálni!

Kaviáros töltött tojás

Kaviáros töltött tojás

Töltött tojást sokféle módon lehet készíteni. Ha szükségünk van egy könnyű, gyors, hideg vacsorára, vagy egy remek előételre, akkor megpróbálkozhatunk ezzel a kaviáros változattal is az itt olvasható recept alapján.

Tündüs hidegtál receptjei

Tündüs hidegtál receptjei

Tündüs receptjei között több, hidegtálra, svédasztalra is helyezhető finomság receptje és azok elkészítési módja olvasható, fotókkal kiegészítve. Találunk itt ünnepi alkalmakra is elkészíthető sonkatekercseket, sőt olyan különlegességet is, mint a töltött, rántott olajbogyó.

Vendégváró húsvéti aszpikos tojás

Vendégváró húsvéti aszpikos tojás

Ez most megint egy express ötlet húsvétra! Akinek van otthon minden kellék, az akár a holnapi vendégeknek még ma elkészítheti! De nem csak húsvétra, hanem más alkalmakkor is meglephetjük ezekkel a jópofa színes tojásokkal a vendégeinket.

Zöldséges hidegtál - hidegkonyha

Zöldséges hidegtál - hidegkonyha

Ez a nem mindennapi, kuglófformában elkészíthető zöldséges hidegtál remek kiegészíthetője lehet egy sonkavacsorának. Kísérletező kedvű, ügyes háziasszonyoknak ajánljuk. A végén, amikor kiborítjuk a formából és felszeleteljük, a látvány önmagáért beszél.

Tuti menü