Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kreatív tippek és ötletek képes leírás - Hidegkonyha.tlap.hu
részletek »

Kreatív tippek és ötletek - Hidegkonyha.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hidegkonyha.tlap.hu » Kreatív tippek és ötletek
Keresés
Találatok száma - 6 db
Akciós fagyigép

Akciós fagyigép

Finomabbnál finomabb fagylaltokat készíthet lágyfagylaltgépeinkkel, melyekhez most akciósan juthat hozzá! Amennyiben az elkövetkező hetekben foglal le fagylaltgépet, kiegészítőket és egy karton fagyiport kap ajándékba. Az ajándék teljes összege meghaladja a 100.000 forintot! Használt gépeink már 750.000 forinttól megvásárolhatók. Nálaunk nemcsak vásárolhat, de bérelhet is készüléket. Most minden fagylaltgép mellé két zsák ingyen fagyiport adunk ajándékba. Ha a bérlést választja, ez esetben a gép kihelyezésekor betanítást biztosítunk Önnek.

Kerti parti dekorációs tippek

Kerti parti dekorációs tippek

Ha végre beköszönt a kerti partik szezonja, akkor minden évben érdemes feldobni valamilyen újdonsággal vagy jópofa ötlettel a korábbi évekhez képest. Ehhez talál ötleteket az, aki ellátogat erre az oldalra. Akár hidegkonyhai finomságokat tálalunk fel a vendégeinknek, akár grillezős partit szervezünk, az egyedi kreatív ötletek mindkét esetben jól jöhetnek.

Parti a kertben - 12 nélkülözhetetlen kütyü

Parti a kertben - 12 nélkülözhetetlen kütyü

Csak kimegyünk a kertbe, és eszünk valamit... Így szokott indulni. Néhány praktikus és dizájnos kiegészítővel azonban igazi partiarc lehetsz. Szemezgess velünk a legtrendibb darabokból! A család kiköltözik az udvarra, ne adj' isten, a tópartra, és akkor derül ki, hogy mennyi apró, de nélkülözhetetlen konyhai eszközre van még szükség egy családi ebédhez. Éles kések, amelyekkel tényleg lehet vágni, nem csak nyiszatolni, vágódeszka, szedőkanál, szalvéta, dugóhúzó és sörnyitó, salátástál, dohányosoknak hamutál. Ezek az eszközök jöhetnek a konyhából, ám ha néhányat vicces, meglepő cuccra cserélünk, akkor a jó hangulat is garantált.

Saláta 1x1

Saláta 1x1

A salátakeverés kiváló terepe az egyéni kísérletezésnek: számtalan alapanyag számtalan kombinációjából, s ugyanennyi öntettel lehet kiváló salátát készíteni. A siker érdekében azonban ajánlatos néhány szabályt mindig szem előtt tartani.

Svédasztal esküvőre

Svédasztal esküvőre

Svédasztal készítése az esküvőre jó választás akkor ha sok a meghívott. Könnyebben tudsz ételt biztosítani sok embernek és a vendégeid is sokkal szabadabban keverednek és beszélgetnek egymás közt. Az oldalon tippeket és ötleteket találhatsz arra, hogy hogyan készítsd el az asztalt, és mit kínálj rajta a vendégeidnek.

Tudni illik! - Terítés és svédasztal készítés

Tudni illik! - Terítés és svédasztal készítés

Svédasztal: Ha sok vendég van, és nincs elegendő ülőhely, akkor ez egy praktikus terítési forma. Van azonban egy komoly kritériuma!! Nem lehet olyan ételt tálalni rajta, mint a leves, főzelék, vagy amelyhez vágni kellene a húst. Csak falatnyi ételdarabkák szerepelhetnek a kínálatban. Ha mégis az előbbi ételeket is kínálnánk, akkor gondoskodni kell arról, hogy a vendég asztalnál ülve fogyaszthassa el!

Tuti menü