Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hidegen fogyasztható levesek képes leírás - Hidegkonyha.tlap.hu
részletek »

Hidegen fogyasztható levesek - Hidegkonyha.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hidegkonyha.tlap.hu » Hidegen fogyasztható levesek
Keresés
Találatok száma - 6 db
A 10 legjobb hideg leves - hidegkonyha

A 10 legjobb hideg leves - hidegkonyha

Gyümölcslevesek nélkül elképzelhetetlen a nyár, a nemzetközi konyha és a nyári piaci kínálat azonban számos további lehetőséggel is kecsegtet. Nem véletlen, hogy a forrósághoz hozzászokott vidékeken nagy hagyománya van a kiváló hideg, frissítő levesek fogyasztásának, van honnan ihletet meríteni. Mind a tíz tesztelt, bevált recept.

A leghűsítőbb leves: mentás almakrémleves

A leghűsítőbb leves: mentás almakrémleves

A hétvégén megfőztem a világ egyik legjobban hűsítő nyári levesét. Nálam biztos, ez lesz az idei forró szezon egyik slágere. Ahogy hallgattam a heti időjárás-előlrejelzést, a hétvégén már szükség is lesz rá.

Hideg uborkaleves

Hideg uborkaleves

Egy tányér hideg uborkaleves remek hűsítő fogás lehet a nyári kánikulai napokban. Jégbe hűtve és így elkortyolgatva üdítően hat a forróságban. Elkészítés után hűtsük le alaposan, majd tálaláskor frissen összevágott kaporral hintsük meg.

Hűsítő nyári levesek

Hűsítő nyári levesek

Mi magyarok a világ talán egyik leglevesimádóbb népe vagyunk. Hosszútávon nem nagyon tudjuk elképzelni az étkezést finom levesek nélkül. Főzzük és élvezzük õket nap, mint nap, keressük õket reménykedve az étlapon, amikor külföldön járunk.

Jéghideg áfonyaleves vaníliás joghurttal

Jéghideg áfonyaleves vaníliás joghurttal

Egy kicsit talán nagyképű dolog ezt levesnek nevezni, mert nem a hagyományos magyar gyümölcsleves útját járja be. Nincs benne habarás, nem sűríti semmi - valójában nem véletlen, hogy a jégkrémformák jutottak róla az eszembe, remek sorbet vagy pálcikás jégrém alap. Önmagában is nagy klassz: áfonya, almalé, lime.

No Salty: Hideg gyümölcslevesek

No Salty: Hideg gyümölcslevesek

A nyár és a forróság nélkülözhetetlen kellékei a finom gyümölcsökből készített levesek. A No Salty receptgyűjteményében válogathatunk főzéssel és főzés nélkül készíthető gyümölcslevesek között is. Elkészítésük egyszerű és gyorsan kész is vannak. Igazából a levesek hűtése az elkészítésnél több időt vesz igénybe.

Tuti menü