Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyümölcssaláták képes leírás - Hidegkonyha.tlap.hu
részletek »

Gyümölcssaláták - Hidegkonyha.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hidegkonyha.tlap.hu » Gyümölcssaláták
Keresés
Találatok száma - 5 db
Ezerarcú gyümölcssaláta

Ezerarcú gyümölcssaláta

Hízelegnek, mosolyognak, pirosak, sárgák, zöldek és nagyon vidámak. Ilyenkor nyár elején a zöldségesek pultjai csak úgy roskadoznak a sok finom gyümölcstõl. Mennyei desszertet és könnyû délutáni frissítõt is készíthetünk belõlük egy kis leleménnyel.

Friss gyümölcssaláta

Friss gyümölcssaláta

Most, hogy ismét elérkezett a gyümölcsszezon, hát vessük is bele magunkat az ízes, színes, vitamindús gyümölcskavalkádba, és élvezzük amíg a jó idő engedi! Ez a friss gyümölcssaláta egyszerűen elkészíthető, igen látványos, és nagyon ízletes.

Gyümölcsös csirkesaláta

Gyümölcsös csirkesaláta

Egyszerűen és gyorsan elkészíthető gyümölcssaláta, csirkemellel és fejes salátával párosítva, dióval és mézzel ízesítve. Ezt a kissé különleges ízvilágú salátát szárnyas sült húsok mellé párolt rizs körettel tálalhatjuk.

Likőrös gyümölcssaláta

Likőrös gyümölcssaláta

Ezt a likőrös gyümölcssalátát 10 perc alatt összeállíthatjuk. Tálalás előtt hűtsük be, néhányszor óvatosan keverjük át, hogy a gyümölcsöket jól átjárja a zamatos lé. Önmagában is finom, de fagylaltra kanalazva maga az álom!

Téli gyümölcssaláta

Téli gyümölcssaláta

A gyümölcsök magas rosttartalma kiválóan alkalmassá teszi őket fogyókúrában való felhasználásra, hosszantaró teltségérzet-biztosító hatásuk és az általában alacsony energiatartalmuk révén. A kalciumbevitel is kedvező irányba befolyásolható a savanyított tejtermékek, olajos magvak felhasználásával a táplálkozásban.

Tuti menü