Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Dresszing és öntet receptek képes leírás - Hidegkonyha.tlap.hu
részletek »

Dresszing és öntet receptek - Hidegkonyha.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hidegkonyha.tlap.hu » Dresszing és öntet receptek
Keresés
Találatok száma - 5 db
3 különleges fűszerolaj

3 különleges fűszerolaj

Nemcsak salátákhoz illik, hanem sült- és grillhúsok mellé vagy tésztákhoz is. Bizonyos típusait még süteménybe is teheted. Üvegbe töltve hűtőben tárolva, kb. 1 hétig eláll. Felhasználható: mozzarellához és pirítósra kenve, vagy bazsalikomos-paradicsomos ételek ízesítésére...

Dresszing-alapok

Dresszing-alapok

A saláta kísérő, köret, de akár főétel is lehet. A végtelenségig variálható, hiszen szinte bármit tehetünk bele. A lényeg a kombináció, és persze az öntet. Ehhez ad ötleteket ez az oldal, hogy salátánk mindig változatos legyen.

Dresszingek és salátaöntetek

Dresszingek és salátaöntetek

Ha kerti partira készülünk, akkor az alábbi salátaöntetek és dresszing receptek bármelyikével feldobhatjuk a grillezett húsok és kolbászok mellé készített salátát. Készíthetünk ezersziget öntetet, fűszernövényes öntetet vagy ínyenc öntetet is. Ha távoli országok dresszingjeit szeretnénk kipróbálni, akkor pedig válasszuk az indiai öntetet, vagy az orosz öntetet.

Fűszerszószok, fűszermártások, dresszingek

Fűszerszószok, fűszermártások, dresszingek

A Chef a családban honlapon úgy ismerhetjük meg a főzés tudományát, hogy az érthető és világos legyen, és az ott felsorolt praktikákból és tanácsokból könnyen tanulhassunk. A Chef receptjei között találhatunk saját salsa szószt, olasz dresszinget, spanyol dresszinget, és még sok - sok remek ajánlatot.

Öntetek, dresszingek, vinegrettek

Öntetek, dresszingek, vinegrettek

A salátaöntet készítése: művészet. Ezt természetesen a franciák mondják így. Ám megtanulható, különösen, ha ismerjük az összetevők egymásra gyakorolt hatását. A legegyszerűbb, univerzálisan használható öntet, melynek eredete még az ókorban keresendő, s amit főleg az angolszászok italian dressing névvel illetnek.

Tuti menü